21 juni 2012

Torsdagen den 21 juni

Efter frukosten såg barnen på sommarlovsmorgon och därefter har dagen varit full av midsommarfirande.

Innan lunch samlades alla barn tillsammans med personalen på skolgården och dansade runt midsommarstången som barnen klädde igår.  Allas vår musiklärare spelade gitarr och barnen sjöng och dansade för fulla muggar. På bilden tar ni del av personalen som varit tillsammans med barnen på fritids denna veckan (f.höger: Malin, Kim, Pernilla, Åse och Maria). Vid kameran har vi även Anette.


Till lunch avnjöt vi en klassisk midsommarlunch med köttbullar, prinskorvar, sill, potatis, jordgubbar och egengjort fläderblomssaft.....mums fillibabba!

Efter lunchen samlades vi åter på skolgården för att leka olika staffeter som sedan avslutades med en smaskig glass till tonerna av Marias gitarr.


På eftermiddagen har vi lekt på gården, spelat boll, ritat, spelat spel och myst i solen. En helt underbar dag där vi även fått besök av två gamla elever, Binto och Jalang.

1 kommentar:

  1. Vill ge en stor eloge till både personal och barn som ordnat denna fina blogg!

    Jättekul att gå in här och läsa om vad ni gjort under dagarna. Barnen har ju alltför ofta "glömt" vad som hänt under dagen när de väl kommer hem ;)

    //Camilla

    SvaraRadera