6 juli 2012

Fredagen den 6 juli

Idag vaknade vi till ett regnigt men ganska varmt Malmö. Detta stoppar dock inte Kastanjeskolans fritids som hade sin sista dag på årets Olympiska spel. Dock fick prisutdelningen vänta till efter lunch när regnet förflyttat sig till andra platser.



Vi inledde morgonen med en smaskig frukost som sedan ledde till soffläge där vi tittade på sommarlov.

Efter detta ägnade vi vår tid till spel, dans, gatukritor och pyssel innan lunchen serverades. Idag åt vi kokt potatis med stekt fisk och en smaskig sås och grönsaker. Vi som är vegeterianer fick en vegetarisk snitzel istället för fisken.

När vi var mätta och belåtna var några av uss ute på gården och rita lite mer med gatukritorna, det blev jätte fint. Resten var inne och spelade Wii eller andra skojsiga spel som vi har på fritids.






Klockan ett hade vi vår avslutning av vårt Olympiska spel 2012. Vi som kom på första, andra och tredjeplats fick vars en medalj och alla som deltagit fick vars ett diplom för att minnas denna fantastiska vecka....hihi.


Vinnarna i OS 2012 på Kastanjeskolans fritids blev POLEN




Resten av eftermiddagen var fylld av fotbollsspel, Wii, Uno och tecknande.

1 kommentar:

  1. Ni har det verkligne mysigt om dagarna. Skönt för barnen att vara i avslappnad miljö trots fritidsvistelse under sommarlovet. En stor eloge till er för allt ni gör med barnen.

    Hoppas ni får uppmuntran samt positiva ord av andra föräldrar samt ledning på skolan. Ni är GULD värda allihopa :)))

    SvaraRadera