3 augusti 2012

Fredagen den 3 augusti

Solen har värmt oss hela dagen och vi har njutit ute på gården. Vid 11 tiden gick vi alla in och tittade på OS när Therese Alshammar simmade till sig en första plats i försöket och kom därför till semifinal. Sen såg vi även Sarah Sjöström i andra försöket som simmade till sig en fjärde plats och även hon kom till semifinal.....heja heja.



Vi på fritids fick även en direkthälsning från Henrik Nilsson som befinner sig på plats i London och ser OS live. I går hade han sett simningen och på kvällen var han på plats när Sverige tyvärr förlorade mot island med 33-32. Henrik såg dock lika glad ut för det.



Efter lite OS snack gick vi ut igen och lekte på skolgården och visade en ny elev runt på skolan. Han ska börja i förskoleklassen och vi hälsar honom hjärtligt välkommen.

Efter lunch tog vi fram vattenspridaren och busade i vattnet. Det behövdes en avsvalkning efter en lång stund i solen. Efter vi badat klart satte vi oss ner på gården och njöt av goda samtal och en smaskig kall isglass......MUMSFILLIBABBA!!!!!


Efter mycket stoj och stim behövde vi en liten stunds vila i gungan också.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar